sâmbătă, 14 aprilie 2012

! ✿ MY BEAUTIFUL DISASTER ✿: Confesión nº 6

   Mai multe motive conduc pe cineva la Google și tip: " femeia caută omul "
Infidelitatea, solar, GRACE , sunt doar câteva dintre motivele. Dintre cei trei, lipsa generează problema. Să încercăm să explicăm.   Dorind să se ocupe cu orice preț, face ca durerea nevoii să devină și mai vizibilă. Aceasta face ca oamenii să fie mai vulnerabili și total expuși la greșelile grave ale vieții. Spune la figurat GRACE este „afectiv nevoie emoțională și / sau sentimentală: lipsa de afectiune,“  va fi să plece cu disperare încăutarea pentru dragoste, într - adevăr aduce fericire acea persoană cautati? 
                          Oamenii, relație este prietenie, intimitate „cuiva, astfel încât povestea care caută găsește, nu se potrivește foarte bine în puzzle -ul unei relații. Pentru care ne raportăm, trebuie să fim bine, stârni o altă persoană de interes. Nimeni nu este mișcat astăzi de melancolie.de oameni care sunt devalorizați, dar sunt încântați de oameni hotărâți și vestiți.Deci, fiți mai veseli cu voi înșivă, pentru că dragostea mare nu vine pur și simplu pentru că vă căutați, ci pentru semnalele pe care le trimiteți. 
! ✿ MY BEAUTIFUL DISASTER ✿: Confesión nº 6http://gisediet.blogspot.com/2011/09/confesion-n-6.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MyBeautifulDisaster+%28%21++%E2%9C%BF+MY+BEAUTIFUL+DISASTER++%E2%9C%BF%29

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu