vineri, 20 aprilie 2012

The 20 Most Annoying Sports Hotties | Bleacher Report


    Ne place să ne certăm. Suntem fani ai sportului.
    Este în sângele nostru, la fel ca pasagerul întunecat al lui Dexter Morgan. Am auzit că Stephen A./Skip Fanless pe versanți, pe neașteptate pe stradă, face o afirmație cu care nu suntem de acord și nevoia de neconceput de a dezbate și de a da bule în noi. 
    Nevoia noastră de dezbatere nu poate fi îmblânzită, dar asta nu înseamnă că nu este enervant.
    Argumentele sportive sunt în mod inerent înfuriate. Te țin pe timp de noapte și te fac să te întrebi relațiile cu cei mai importanți oameni din viața ta. Cum poți să rămâi prieteni cu cineva care alege LeBron peste MJ? Sau cineva care crede în BCS în fața sistemului playoff? Sau cineva care crede că golful sau NASCAR necesită atletism? 
    Dar știind că aceste dezbateri sunt enervante nu înseamnă că se vor opri în orice moment în curând. De fapt, cu cât este mai enervant, cu atât este mai lungă durata de valabilitate.
    Ura. 
    Iată o listă a celor mai multe 20 de dezbateri enervante din sport. Citiți cu riscul propriei tensiunii arteriale.

The 20 Most Annoying Sports Hotties | Bleacher Report    http://bleacherreport.com/articles/1125605-the-20-most-annoying-sports-hotties?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=webs-best-sports-lists

Un comentariu:

  1. Fine way of explaining, and nice post to obtain information concerning my presentation subject matter, which i
    am going to deliver in college.

    Also visit my web-site :: http://www.magicsubmitterreviews.info (http://abi06.wdg-hamburg.de/wiki/index.php?title=SEO_For_Google_And_The_Caffeine_Update)

    RăspundețiȘtergere